Twentse Toppers:  Even met uw hoofd in de wolken, meezingen, dansen, feesten met muziek die iedereen kent en aanspreekt. De Twentse Toppers staan voor kwaliteit en gegarandeerd feest. Deze drie frisse stoere mannen zorgen er met hun unieke act voor dat overal het dak er af gaat!

http://www.musicandmatch.nl/media/Mirjam_home1.jpg

Mirjam: Met ruim 20 jaar ervaring als leadzangeres in diverse bands heeft Mirjam haar sporen op zanggebied ruimschoots verdiend. Reinout is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede, afdeling popacademie. Hij speelt van jongs af aan gitaar en is met muziek opgegroeid. Indien gewenst kan Daan Temmink, professioneel toetsenist, toegevoegd worden. 
Meer informatie >>

 http://www.musicandmatch.nl/media/tb_home.jpg

Travelin Band: 6  enthousiaste professionele muzikanten (uitbreidbaar tot 10!) die houden van "live" muziek en zich helemaal geven. Allround muzikanten die met alle plezier ook een artiest begeleiden.
Meer informatie >>

 http://www.musicandmatch.nl/media/bigband.jpg

Kerstshow Big Band Apollo: Speciaal voor de maand december is de bigband te boeken voor de enige Nederlandse Rockin’ Good X-Mas Show. Een show, gebaseerd op het Brian Setzer Orchestra.
Meer Informatie>> 

Voor meer informatie en/of boekingen staan wij u graag te woord.

Ons telefoonnummer: 0547-261230 of ga naar Contact